Un nou hotel cu multe stele se deschide în comuna Săcălaz

362

După deja celebrele hoteluri pentru câini sau pisici, iată o nouă ofertă pe piaţa turismului. Ce faci când cauciucurile maşinii tale sunt surmenate după un lung sezon de iarnă? Le trimiţi la odihna bine meritată într-o staţiune cu tot confortul necesar. Un all inclusiv inedit cu tot ce trebuie. De la masaj la fitness şi programe anti-înbătrânire. De la Gerovital la petice calde, totul e free. Cam aşa ca pe timpuri la staţiunea Amara. Sau de ce nu pentru cine îşi permite un sejur pe malul Mediteranei. Singurul risc e că poate anvelopele, aşa îndărătnice cum le ştim, nu mai vor să vină acasă. Dar lăsând gluma pe altă dată, chiar este o problemă ce frământă şoferii. Şi iată soluţia găsită.

Locatia nu va fi nici prea caldă, dar nici prea rece, spaţiul va fi generos, iar de umiditate nici nu poate fi vorba. De check-in şi check-out se va ocupa un robot industrial pe post de recepţioner. Cazarea în acest hotel se doreşte a fi o opţiune pentru depozitarea anvelopelor în afara sezonului în care sunt folosite. Să ne imaginăm un balcon supraaglomerat cu ghivece de flori, un garaj sau o pivniţă plină cu biciclete si materiale de constructie si nu rareori umed de condens. În aceste conditii unde să-ţi mai ţii si anvelopele de schimb? Mai ales că cel mai mare club automobilistic din Europa, ADAC din Germania, recomandă pentru o viaţă lungă a pneurilor o depozitare adecvată.

„Deteriorarea anvelopelor este accentuată din cauza căldurii, umidităţii si de la diferiti diluanţi. În aceste condiţii se recomandă păstrarea acestora într-un mediu uscat, răcoros şi pe cât posibil întunecos”. Toate recomandările ADAC-ului au acum o soluţie simplă: Hotelul de Anvelope. Acesta se află în localitatea Săcălaz, de lângă Timişoara.

În anumite condiţii hotelul oferă şi o aşa-zisă „cazare gratuită”. Această cazare temporară stă la dispoziţia clienţilor care din varii motive nu au unde depozita un set de cauciucuri. Clienţii care au achiziţionat anvelope noi de la Delticom au posibilitatea depozitării gratuite timp de şase luni. Cazarea costă 10 lei/lună/set.

Rezervarea se face foarte simplu prin completarea unui formular pe www.cauciucuridirect.ro/hotel-anvelope sau printr-o cerere prin e-mail către: cauciucuridirect@delti.com.Hotelul de anvelope nu asigură doar spaţiu suficient ci şi condiţiile optime pentru a preveni deteriorarea pneurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ