Un nou divorț de răsunet? O fostă vedetă TVR, născută în vestul țării, face acest anunț

363

Dana Războiu (44 de ani) a vorbit despre relaţia cu soţul ei, milionarul Bogdan Enoiu (60 de ani), cu care este căsătorită de 12 ani. Fosta ştiristă a televiziunii naţonale a mărturisit şi că se gândeşte să divorţeze.

Fosta prezentatoare a ştirilor de seară de la postul TVR, Dana Războiu, şi Bogdan Enoiu, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din industria publicităţii, sunt căsătoriţi de 12 ani şi au împreună un copil în vârstă de nouă ani.

Recent, Dana Războiu a vorbit despre zvonurile că ar divorţa şi a oferit câteva explicaţii cu privire la căsnicia sa. Astfel, fosta vedetă TVR a lăsat să se înţeleagă faptul că soţul ei are o relaţie extraconjugală.

„Nu suntem divorţaţi. Mă gândesc la copii şi la ce am de făcut ca să le fie lor bine. Dacă lor le e bine şi mie îmi este bine. Sunt foarte dezamăgită de el şi de felul în care îmbătrâneşte. Face 60 de ani şi cred că este o vârstă la care ar trebui să ai mai multă înţelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânără decât el, dar pentru unii bărbaţi tot nu e suficient. Au relaţii cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferinţă asta pentru mine. Nu spun nimic de mulţi ani, dar acum vreau măcar să fiu lăsată să-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea. Îmi repet mereu cele patru cuvinte care au energie pozitivă şi în care cred: pace, iubire, curaj, Dumnezeu. Vă asigur că sunt tot eu, aceeaşi persoană care iubeşte adevărul şi care crede în onestitate şi bun simţ“, a declarat Dana Războiu pentru Antena Stars.

În plus, Dana Războiu a fost recent în vacanţă cu cei doi copii, Victor (13 ani) şi Marc (9 ani), şi a postat pe Instagram poze din staţiunea Zermatt Matterhorn, din Elveţia. Fosta ştiristă a povestit pe Instagram că s-au distrat de minune, însă în acelaşi mesaj a schimbat brusc tonul, spunând ce o macină: este dezamăgită de soţul ei şi se gândeşte la o despărţire.

De asemenea, fosta ştiristă a declarat pentru click.ro că va lua o decizie cu privire la divorţ în această săptămână: „Zilele acestea voi stabili ce decizie am să iau. Săptămâna aceasta va fi destul de importantă pentru mine“.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ