25.4 C
Timișoara
miercuri 4 octombrie 2023

Un nou clip viral circulă pe Facebook: ”Nu îi face Timișoarei ce nu îți dorești să îți facă Timișoara ție”

După numărul foarte mare de vizualizări ale flash-mobului cu artiștii Filarmonicii Banatului, compania Telco a revenit cu un nou filmuleț – Timișoara Curată.

Clipul ne prezintă un tânăr care aruncă pe jos un chiștoc de țigară, apoi un șervețel iar în final alege să nu strângă după cățelul pe care îl plimbă. După fiecare acțiune, răspunsul pe care îl primește este prompt și cât se poate de direct: nu îi face Timișoarei ce nu îți dorești să îți facă Timișoara ție.

Filmulețul a adunat deja peste 75.000 de vizualizări pe Facebook și a fost distribuit de peste 1.000 de persoane.

Acesta se poate vizualiza AICI.

Rolul principal este interpretat de fotomodelul Adrian Ene, un tânăr cunoscut în lumea modei, atât la nivel național precum și internațional. Pozele sale sunt vândute în mii de exemplare anual, pe websiteurile de specialitate. Acesta a ales să joace într-un filmuleț local deoarece a rezonat foarte bine cu scenariul clipului care militează pentru un oraș curat.

Telco este o companie de comunicații și marketing, iar prin acest video a dorit să mulțumească timișorenilor care își respectă orașul. De asemenea, a dorit să sărbătorească vestea că oficial vom fi Capitala Europeană a Culturii în 2021.

Alte subiecte :

Thomas Perle – pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat...

O performanță remarcabilă pentru radioamatorii din UPT

Nucleul de radioamatori din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale a Universității Politehnica Timișoara, constituit din cadrele didactice Cirpian...

Citește și :