Un nou caz Godină. Un primar penal amenință un polițist

235

Situaţiile relatate de poliţistul braşovean Marian Godină, cu persoane care ameninţă oameni ai legii, folosindu-se de poziția lor, nu sunt unice.

Un alt exemplu vinde de la Sibiu, unde edilul demisionar al comunei Şelimbăr, cercetat într-un dosar cu peste 100 de milioane de euro prejudiciu, îi ameninţă pe poliţişti că se va plânge şefului IPJ şi că le-ar putea înscena o posibilă dare de mită.

Daniel Maricuţa a fost prins de poliţiştii rutieri în timp ce ar fi condus pe contrasens în Sibiu, pe strada Semaforului.

”Oricum fac contestaţie şi explicaţia pe care v-am dat-o dumneavoastră i-o dau şi comandantului dimineaţă la prima oră, când pleacă din Şelimbăr, că în Şelimbăr stă, comandantul Poliţiei, domnul Ivancea, îi explic că nu am condus pe contrasens, că am plecat de la magazin”, spune Maricuţa.

Poliţiştii care au îndrăznit să-l tragă pe dreapta sunt ameninţaţi inclusiv cu posibila ”regizare” a unui flagrant.

”Vă fac şi o demonstraţie, chem pe cineva, aduc mâine pe cineva, vi-l aduc eu să-l vedeţi şi o să vă fac şi o demonstraţie pe chestia asta, că aşa vreau eu. Nu astăzi, grijă mare pe viitor, când luaţi, grijă mare, când luaţi dumneavoastră nu permise, şpăguţa, că îţi aduc mâine omul şi îţi arăt mâine negru pe alb”, spune Maricuţa.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ