Un muncitor s-a prăbușit de la 18 metri, cu schela pe care lucra, și a supraviețuit

85

Un accident de muncă s-a produs, marți după-amiază, pe șantierul unui mall din Brașov, unde un muncitor a căzut de la o înălțime de 18 metri, odată cu schela pe care lucra, transmite corespondentul Mediafax.

Poliţiştii din Braşov au deschis o anchetă pentru nerespectarea condiţiilor de securitate în muncă, după ce un muncitor a căzut de la o înălţime de 18 metri, pe şantierul unui mall. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat la spital.

„Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă”, a transmis Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Este al doilea accident de muncă produs în această lună pe șantierul mall-ului din Brașov. În urmă cu două săptămâni, un alt muncitor, în vârstă de 43 de ani, a suferit mai multe traumatisme, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ cinci metri. Incidentul a fost înregistrat ca accident de muncă, iar poliţia a deschis și în acel caz un dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ