Un microfon a fost plantat în biroul lui Raed Arafat

36

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat marţi că în biroul secretarului de stat Raed Arafat a fost găsit un microfon, iar Parchetul General a efectuat o verificare.

„Pe acest subiect nu aş putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităţilor de parchet în desfăşurarea oricărei anchete. Am acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete, aşa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet. Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu – poate da Parchetul General”, a precizat Bode, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres.

Raed Arafat a acuzat săptămâna trecută DNA că ar fi avut o tentativă ”ilegală și bizară” de a redeschide dosarul, fapt care l-a ”vulnerabilizat” în fața opiniei publice și i-a transformat ultima jumătate de an ”într-un coșmar”.

Arafat a reacționat pe 28 aprilie după decizia definitivă a Tribunalului București care a respins cererea DNA de redeschidere a unui dosar. Conform surselor G4Media ar fi vorba de achiziția unor ambulanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ