Un medic timișorean, îndrăgit de părinți și copii, a trecut în neființă

13907

Unul dintre cei mai apreciați medici timișoreni s-a stins. Dr. Ofelia Lugojan-Ghenciu, medic primar pediatru şi de medicină a familiei, reputat medic homeopat, incă din 1994, a trecut în neființă.

Din 1997 a fost lector formator în homeopatie, acreditat de Ministerul Sănătăţii. A organizat cursuri de homeopatie și a fost vicepreşedinte al Societăţii Române de Homeopatie şi preşedinte al Asociaţiei Medicale de Homeopatie. Din anul 2000 a fost şi formator în psihopedagogie medicală, iar din 2002 asistent asociat al Facultăţii de Farmacie din Timişoara, unde a predat Homeopatie farmacologică. Din anul 2006 a devinit lector al cursurilor de gemoterapie, organizând ulterior atelierele lunare de gemoterapie de la Timişoara. Din 2013 a fost licențiată a Academiei de Homeopatie Clasică din Alonissos (Grecia), cea mai reputată școală de homeopatie clasică din lume.

Drum lin spre înalt! Condoleanțe familiei îndoliate!

2 COMENTARII

  1. Trecerea in nefiinta nu este proprie crestinilor, pt.ca cei care cred in Inviere se muta la Viata cea vesnica. Am cunoscut-o pe dna dr Ofelia ca fiind un medic exceptional si, in acelasi timp, un crestin de elita si suntem convinsi ca Dumnezeu a chemat-o la El si ca ii face parte de odihna vesnica! Va vom purta mereu o vie recunostinta, draga noastra doamna doctor!

LĂSAȚI UN MESAJ