Un medic fals a încercat să își omoare întrega familie ca să își păstreze secretul

2570

Un doctor fals a vrut să își omoare întreaga familie pentru a scăpa basma curată cu minciuna sa, după ce mai bine de șapte ani s-a prefăcut că e medic.

Bărbatul de 35 de ani din Leicester a încercat să își omoare familia pentru a nu fi dat de gol și pentru a-și putea păstra ascuns secretul tulburător. Frica de adevăr a început în momentul în care soția sa i-a propus să plece împreună într-o excursie în Los Angeles, dar el nu avea niciun ban pentru a asigura o astfel de vacanță.

Timp de 7 ani, falsul doctor și-a petrecut timpul nu la spital, ci la o bibliotecă publică, citind cărți medicale.

Când presiunea a început să apese pe umerii săi, bărbatul a încercat să o ucidă pe soacra lui, Gita Laxman, în timp ce dormea. A apucat să o înjunghie de mai multe ori, încercând și să o asxifieze, punându-i o pernă pe față și o batistă în gură, dar a reușit să țipe după ajutor, moment în care a apărut soția sa. Înnegrit de furie, Satya a înjunghiat-o și pe ea, apoi pe cumnații săi care dormeau de asemenea.

Când a ajuns poliția, falsul doctor s-a încuiat într-o toaletă “țipând despre demoni”.

Ulterior, în fața judecătorului, a declarat că fapta sa se datorează unor halucinații cu demoni pe care i-a văzut în locul membrilor familiei sale.

Minciunile sale au început să curgă cu ani în urmă, după ce a picat examenul pentru Facultatea de Medicină, ba mai mult, chiar și în ziua nunții sale a înscenat un accident de mașină pentru a scăpa de plata vacanței în “luna de miere”.

“Încerca să cumpere timp. Nu plănuise să omoare toată familia, ci doar pe soacra sa pentru a nu mai fi nevoit să plătească nicio excursie, în urma evenimentului nefericit. A fost un proces lipsit de logică și totuși lui i s-a părut complet rezonabil.” a declarat judecătorul Paul Dugdale.

Satya Thakor a primit o sentință de 28 de ani în spatele gratiilor, potrivit Mirror, precum și un ordine de restricție făcut de familie împotriva lui.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ