Un medic din Timișoara s-a sinucis. A lăsat un mesaj de adio, pe pagina sa de facebook

23304

Un medic stomatolog din Timişoara a decis să încheie socotelile cu viaţa. Acesta a lăsat un mesaj e Facebook, iar apoi s-a sinucis. Bărbatul și-a tăiat venele, apoi s-a spânzurat.

Tragedia a fost anunţată la 112 de soţia acestuia, însă echipajele de urgenţă sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Înainte de a se sinucide, medicul a lăsat un mesaj lung pe Facebook, în care îi explica soţiei motivele pentru care a recurs la acest gest.

„Am construit împreună un cămin pentru familia noastră, ulterior mi-ai reproşat că atunci, în perioada aia în care eu mergeam la două locuri de muncă şi în rest făceam muncă de construcţii pentru căminul nostru, eu te-am neglijat pe tine şi ai simţit că nu îţi mai ofer sprijin moral. În cele două luni în care eu renovam apartamentul dormind 5-6 ore pe noapte poate aş fi avut şi eu nevoie de sprijin moral. A urmat afecţiunea mea de coloană vertebrală, care m-a ţinuit la pat şi m-a adus în depresie, momente care au fost dificile pentru amândoi şi în care aş fi avut mult mai multă nevoie de susţinere morală, nu de critici şi certuri (…) E momentul ca şi eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viaţa mea a devenit un chin înfiorător! Tuturor celor care v-am greşit vă spun sincer că îmi pare rău”, a scris victima în vârstă de 39 de ani pe reţeaua de socializare.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ