Un marfar ce transprta motorină de la Ploiești la Arad a deraiat. Circulaţia feroviară este întreruptă

166
Un tren de marfă care transporta motorină a deraiat, marţi seara, pe ruta Balota-Valea Albota. Nu există victime și nu s-au înregistrat scurgeri de combustibil. În schimb, circulaţia feroviară a fost întreruptă.
„Sunt 21 de vagoane, iar la faţa locului au ajuns de îndată colegii de la Transporturi Feroviare şi au constatat că aspectele sesizate iniţial prin 112, cu privire la scurgerea de combustibil nu se confirmă. Trenul transportă motorină. Penultimul vagon a deraiat. Nu sunt victime”, conform IPJ Mehedinţi.
Miercuri dimineaţa, echipele CFR continuă operaţiunile de repunere pe calea de rulare a vagonului.

„Pentru trenurile din timpul nopţii s-a realizat transbordarea călătorilor, iar trenurile care vor urma au fost deviate pe rută ocolitoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.

Trenul de marfă circula pe relaţia Ploieşti Vest-Arad.

Primele 2 trenuri care vor circula pe ruta directă, odată cu redeschiderea traficului, sunt trenul IR 1692, care circulă în relația Timișoara Nord – București Nord și trenul internațional 72-1 București Nord – Curtici. Trenul care a pornit din Timișoara va ajunge la destinație cu aproximativ 40 de minute întârziere, spun reprezentanții CFR Infrastructură.

Sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ