Un marfar a izbit în plin un autoturism. Maşina a fost târâtă aproape 30 de metri

58

Un autoturism a fost izbit în plin de un tren de marfă în municipiul Dorohoi. Maşina a fost târâtă zeci de metri pe calea ferată. Cu toate acestea doar o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incident şocant pentru pasagerii unui autoturism în municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani. Maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un marfar şi târâtă aproape 30 de metri pe linia de cale ferată.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni la trecerea de cale ferată din municipiul Dorohoi. Calea ferată este intersectată de drumul Dorohoi-Darabani, intens circulat. Şoferul unui autoturism care circula către Darabani nu a observat trenul şi a trecut peste calea ferată chiar în momentul în care se apropia marfarul. Locomotiva a izbit în plin maşina în care se aflau patru persoane. Autoturismul a fost târât aproximativ 30 de metri pe calea ferată spun martorii. Toţi ocupanţii autoturismului au scăpat însă teferi. Doar un singur pasager a fost dus la spital fiindcă acuza dureri de spate.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ