Un mare lanţ de hipermarketuri crește salariile şi angajează 1.000 de oameni

198
Unul dintre cele mai mari lanţuri de hipermarketuri prezente în România a anunţat că va majora salariile începând cu data de 1 martie şi va crea 1.000 noi locuri de muncă în România.
„Kaufland România majorează venitul minim brut începând cu 1 martie 2020, la 3.650 lei. În plus, câştigă pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România şi, pentru al doilea an la rând, pe cea de „Angajator de Top” în Europa, devenind singura companie din retailul românesc care a atins acest record”, a informat compania.
Potrivit acesteia, începând cu 1 martie 2020, venitul minim brut în companie va fi de 3.650 lei, putând creşte în funcţie de specificul socio-economic al fiecărei regiuni din ţară. Ca urmare a planurilor de extindere prevăzute pentru acest an, ce presupun deschiderea de noi magazine la nivelul întregii ţări, compania va crea peste 1.000 de noi locuri de muncă în România.
Compania acordă atenție și persoanelor cu dizabilităţi. Pentru aceştia, compania a lansat recent un program de includere în câmpul muncii, prin care au fost create peste 500 de posturi adaptate diferitelor tipuri de dizabilităţi.

În plus, Kaufland a demarat şi o serie de iniţiative prin care îşi doreşte să contribuie la susţinerea dezvoltării sistemului educaţional românesc. Unul dintre proiectele lansate în acest scop, cu sprijinul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi a altor actori din mediul academic şi comercial din România, îşi propune introducerea studiului dual la nivel universitar ca alternativă la învăţământul tradiţional existent în prezent pe acest segment.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ