Un mare istoric rus îl pune la zid pe Putin! ,,Cetățenii Rusiei sunt forțați să participe la o cauză satanică”

134

Andrey Zubov, reputat istoric rus, lansează un atac dur la Putin. Istoricul este fiul inginerului ce a proiectat nava Moscova, scufundată de Marina Ucraineană în luna aprilie a acestui an.

Andrey Zubov a lansat atacul la Putin pe propriul cont de socializare.

Redăm în continuare șarjele lansate de Andrey Zubov la Putin:

A fost anunțat un miting. Ni se spune că datoria sacră a fiecăruia este de a proteja patria. Dar cuvântul “sacru” implică supunerea față de Sacru. Și nimeni nu este sfânt în afară de Dumnezeu. Și numai ceea ce este sfânt la Dumnezeu este ceea ce îi corespunde lui Dumnezeu. Iar minciuna nu este în același timp cu Dumnezeu. Ea este echivalentă cu satana. Iar însușirea altcuiva nu este în concordanță cu Dumnezeu. Dorința de a pune mâna pe proprietatea altcuiva este o încălcare directă a două porunci – să nu furi și să nu dorești ce este al altcuiva – și, de asemenea, corespunde destul de mult satanei.

Nimeni nu a atacat Rusia. Din ordinul lui Putin, Rusia a atacat Ucraina pe 24 februarie și a lansat un război crud și sângeros pe teritoriul țării vecine

Agresiunea nu poate fi sacră. Este satanică. Și pentru ce este agresiunea? De dragul cuceririi pământurilor Ucrainei, a provinciilor și regiunilor sale. Pentru asta se poartă un război de șapte luni. Poporul ucrainean își apără cu curaj pământul, casa lor natală. Iar războiul său este cu adevărat patriotic și sfânt, iar războiul Rusiei împotriva Ucrainei este agresiv și satanic în esența sa.
Uciderea oamenilor de dragul de a intra în posesia proprietății lor nu poate fi sacră, este un jaf.

Cetățenii Rusiei sunt acum forțați prin ordin să participe la o cauză satanică, un război pe un pământ străin de dragul posesiei acestuia împotriva voinței cetățenilor săi

Dacă ucrainenii și-ar dori cu adevărat ca țara lor să facă parte din Rusia, nu și-ar da viața pentru a o apăra. Și dau înapoi și luptă cu atâta curaj încât Putin nu a avut suficient personal și voluntari. Putin și-a încălcat promisiunile, a chemat populația civilă a Rusiei să intre în război cu ucrainenii.
Ce rost are să vărsăm sânge? Noțiunile sale istorice și geopolitice, conform cărora Ucraina este o țară inexistentă, că este o parte a Rusiei, opinii profund greșite și ridiculizate de comunitatea științifică, dictatorul rus încearcă să le realizeze cu mâinile a sute de mii de ruși și rusoaice, aruncându-i în flăcările războiului purtat de ei.

Putin, miniștrii săi, politicienii săi, propagandiștii săi mint în fața popoarelor Rusiei zi și noapte, spunând că Ucraina este plină de fasciști care ne urăsc poporul, că Occidentul, care susține Ucraina, este și el veșnic ostil Rusiei și luptă împotriva ei în Ucraina

Uitați-vă la rudele și prietenii dumneavoastră – câți dintre ei sunt ucraineni. Despre ce dușmănie familiară, despre ce fasciști este vorba? Ucrainenii sunt cei mai apropiați oameni de noi prin destinul istoric. Este de două ori criminal să începi un război împotriva lor. Și asta a făcut Putin, care a impus acest război cu minciuni și violență asupra noastră, a tuturor.

Uitați-vă la țările occidentale. Ele sunt aliații noștri în cei mai dificili ani din viața noastră, aliații noștri din Antanta, Coaliția Anti-Hitler, care ne-au hrănit chiar și în timpul foametei din 1921-22. și în timpul sărăciei de la începutul anilor 1990

Iar acum suntem în război împotriva Ucrainei, împotriva Occidentului, împotriva întregii lumi civilizate, din Japonia până în Canada, din Noua Zeelandă până în Norvegia. Și pierzând acest război, ceea ce este cât se poate de firesc, Putin aruncă pe gât sute de mii de oameni mobilizați, îi trimite la război împotriva voinței lor, doar pentru a-și satisface vanitatea, doar pentru a-și afirma principiul că el, Putin, nu se retrage niciodată . El vrea să afirme acest principiu prin sângele poporului rus, prin viața și fericirea lor.

El este gata să folosească arme de distrugere în masă. Putin este gata să incinereze cea mai mare parte a lumii într-o bătălie nucleară pentru a-și satisface dorințele de a reconstrui lumea așa cum îi place lui

El susține că “nu este o cacealma”. La fel ca într-un joc pe calculator, el se joacă cu viețile noastre. Se joacă cu viețile copiilor noștri, se joacă cu viitorul țării noastre și al întregii lumi.
Dragi prieteni, un mare dezastru are loc în fața ochilor noștri și ni se oferă să devenim parte din el – victime și nelegiuiți în același timp. Să nu fie așa!

Fiecare dintre noi are într-adevăr o datorie sacră. Această datorie nu este față de Putin și fanteziile sale politice, ci față de Cel care ne-a dat fiecăruia dintre noi viața. Haideți să ne îndeplinim această datorie sacră față de Dumnezeu. Să ne salvăm atât viețile noastre, cât și pe cele ale celor care sunt trimiși să ne ucidă. Să nu comitem crima diavolului!
Viața și voința noastră sunt în mâinile noastre. Haideți să o facem pentru bine, pentru creație, pentru adevăr, și nu pentru rău, distrugere și moarte.
A sosit momentul în care fiecare își face propria alegere. Nu vă înșelați, dragi prieteni și compatrioți. Alegerea corectă constă în datoria noastră sacră față de Atotputernic și față de propria noastră conștiință.

Sursa: https://project-e.ro

LĂSAȚI UN MESAJ