Un lider liberal din Timiș susține repatrierea rapidă a românilor!

467

RePatriot este proiectul care își propune încurajarea repatrierii prin antreprenoriat a românilor din Diaspora pentru dezvoltarea economiei românești, crearea de noi locuri de muncă și crearea unor rețele de afaceri transnaționale.

Recent, sala de festivități a Liceului Nucet a fost gazda Conferinței RePatriot, organizată în cadrul “Zilelor Diasporei”, unde s-au reunit membrii Romanian Business Leaders, antreprenori, oameni din administrația publică județenă și locală și invitați care susțin proiectul RePatriot. La eveniment a luat parte, în calitate de invitat, și Doina Schedan, vicepreședinte al Organizației Femeilor din PNL Timiș.

Echipa RePatriot îşi doreşte să identifice împreună cu românii din Diaspora oportunităţi şi modalităţi de rezolvare a posibilelor provocări, pentru a face procesul de reîntoarcere în ţară cât mai facil şi eficient.

”Dacă îţi doreşti să ai propria ta afacere în România dar ai nedumeriri referitoare la capitalul necesar, la oportunităţile de acasă, la fondurile rambursabile sau nerambursabile pe care le poţi accesa, fii prietenul Repatriot! Pe lângă susţinerea morală necesară, vei primi sfaturi concrete şi adaptate nevoilor tale şi vei fi pus în legatură cu partenerii noştri din România care te pot sprijini! Vom găsi împreună soluţii pentru ca tu şi afacerea ta să aveţi succes!Totodata, dacă decizi să te relochezi în România pentru a-ți reclădi o viață aici sau deja te-ai relocat și întâmpini greutăți de reintegrare sau ai nevoie de sprijin în găsirea unui loc de muncă, dă-ne de veste!”, este mesajul cu care echipa RePatriot îi întâmpină pe românii din toate colțurile lumii. Cei care vor să afle mai multe detalii pot accesa site-ul organizației, repatriot.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ