13.6 C
Timișoara
vineri 29 septembrie 2023

Un lider al USR Timiș îl ia în balon pe șeful CJT, Alin Nica! ,,Alin Nica a uitat stâlpul în drum!”

AdministrațieUn lider al USR Timiș îl ia în balon pe șeful CJT,...
Vlad Șendroiu, liderul grupului consilierilor județeni USR Timiș, îl ia peste picior pe președintele Consiliului Județean Timiș.
Șendroiu exemplifică cu o lucrare comandată de CJT, de lărgire a drumului Timișoara cu A1, la care constructorii au uitat un stâlp în mijlocul șoselei, chiar la intrarea în Giarmata.
„Alin Nica a uitat stâlpu-n drum. Atât de mare e incompetența lui. Sau poate doar atât de mult îi pasă.
Lărgirea drumului de legătură Timișoara – A1 a stat degeaba timp de doi ani, pentru că Alin Nica, președintele PNL al Consiliului Județean, nu a știut cum să gestioneze un șantier de această dimensiune. Acum ne-am trezit că a uitat stâlpu-n drum, aici, aproape de intrarea în Giarmata.
Este ceva de o penibilitate rară și mi-e teamă că ne va face de râs județul la nivel național. Luna trecută se lăuda cu felul în care a deblocat proiectul. Acum probabil va zice că nu-i vina lui, ci a constructorului cu care chiar el s-a lăudat.
După aproape 3 ani, de ce n-a fost în stare să modifice proiectul? De ce nu l-a modificat după ce a reziliat contractul cu primul constructor? De ce n-a modificat acum, cu noul constructor? De ce nu a discutat despre mutarea acestui stâlp cu finanțatorul ca să îl mute din timp și să nu ne trezim acum, cu stâlpu-n mijlocul asfaltului?
Sunt multe întrebări pe care le am și i le voi adresa. Consiliul Județean riscă să piardă cea mai mare finanțare europeană din cauza incompetenței sale. Împreună cu colegii din USR am urmărit starea proiectului și am încercat să ajutăm încă din 2021. Vom continua acest lucru și sperăm de data aceasta ca avertizările noastre să fie ascultate. Nu e acceptabil ca acel stâlp să rămână acolo.
Timișorenii și timișenii merită să circule cât mai repede pe acest drum” a încheiat Șendroiu

Alte subiecte :

Citește și :