Un fost șef al ANAF face dezvăluiri șocante despre viitorul lui Dragnea

232

Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, comentează într-o postare pe Facebook scandalul politic din PSD, dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea, afirmând că disputa „nu este altceva decât bătălia finală pentru amnistie”.

„Pana acum cateva zile doamna Firea era o vestala în haremul care întretinea focul sacru al patriotului national Livache.

Peste noapte a devenit întruchiparea raului, atat mass-media cat si net-ul fiind plin de sulfuroase manipulari anti-Firea.

La început a fost Soros, apoi Statul Paralel, protocoalele, asasinii platiti si formatiunile paramilitare puse sa darame stransura de „competenti” de la Palatul Victoria.

Mai nou, doamna Firea şi opozantii lui Dragnea sunt tradatorii care vor sa praduiasca, alaturi de străini, gazele de la Marea Neagra!!

De fapt, nu este altceva decat batalia finala pentru AMNISTIE si acapararea tuturor institutiilor statului în mana lui Dragnea.

Cei care-i reproseaza lui Firea lipsa de loialitate nu înţeleg ca a fi loial nu înseamna a fi sluga unui paranoid.

P.S. Vazand poza lui Dragnea „inlantuit” de Maior si în fundal cu Kovesi, ma napadesc amintirile…”, scrie Diaconu pe Facebook.

sursa – capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ