Un fost internațional bănățean din ”generația de aur” revine acasă pentru a pune umărul la promovare!

1118

Este oficial! Fostul fotbalist internaţional Dorinel Munteanu a fost cooptat în staff-ul tehnic al echipei de Liga a III-a de fotbal CSM Şcolar Reşiţa. Dorinel Munteanu a făcut parte din generaţia de aur a României. El va fi directorul tehnic al formaţiei din Valea Domanului.

”Am mai fost inclus în stafful administrativ al clubului, de pe vremea lui Cătălin Rufă și nu vreau să se facă speculații. N-am venit aici să-i iau locul lui Leontin Doană. Nu sunt omul care să vorbească în spatele lui. Am discutat cu el și vreau să fie foarte clar: nu m-am reapucat de antrenorat! Nu este așa. Am venit să susțin echipa prin tot ceea ce știu eu. Discut foarte mult cu Leo, el este cel care ia decizii. Sunt prezent aici să aduc sprijinul prin experiența mea și prin ceea ce am făcut până acum în fotbal”, a declarat, pentru Radio Reșița, Dorinel Munteanu.

Obiectivul declarat al reșițenilor este promovarea, așa cum susține primarul municipiului de pe Bârzava, Ioan Popa, cel care a și anunțat de altfel sosirea lui Dorinel Munteanu la îndrăgita echipă din Valea Domanului: ”Anunț cu bucurie că în urma unor discuții pe care le-am avut în interiorul clubului și cu Dorinel Munteanu, am convenit, de comun acord, ca în perioada următoare să-l integrăm în echipă și să ni se alăture în demersul nostru de a încerca să promovăm în Liga a II-a. Dorinel Munteanu va veni alături de noi și de antrenorul principal Leontin Doană, în poziția de director tehnic.”

Sursa: radioresita.ro
Foto: FRF

LĂSAȚI UN MESAJ