Un elicopter IAR 330 va ateriza sâmbătă în parcarea de la Iulius Mall, cu ocazia Zilei Armatei României

272

Sâmbătă, 22 octombrie, reprezentanţii Brigăzii 18 Infanterie „Banat” vor fi prezenţi la Iulius Mall, pentru o serie de evenimente care marchează Ziua Armatei României.

Evenimentele debutează la Iulius Mall cu aterizarea unui elicopter IAR 330, din dotarea forțelor armate. Toți cei care vor să asiste la sosirea elicopterului sunt invitați sâmbătă, în parcarea mall-ului, la ora 10.00.

Tot în parcare va putea fi vizitată o expoziție de tehnică de luptă. Militarii le vor prezenta tuturor celor interesați echipamentele de transmisiuni folosite de Armata Română, de-a lungul timpului, în teatrele de operațiuni, precum și armamentul individual standard aflat în dotarea Forțelor Armate Române. Caricaturile la minut și face painting-ul pentru copii  vor fi alte puncte de atracție ale sărbătorii.

Toți cei care își doresc o carieră militară vor putea afla mai multe amănunte despre aceasta de la punctul de informare-documentare, unde va fi prezentată oferta educațională a Ministerului Apărării Naționale.

Programul zilei va fi completat de concerte de fanfară și defilarea detașamentelor de militari.

LĂSAȚI UN MESAJ