Un drum din vestul țării, blocat de stânci căzute de pe versanți

75

Drumul Judeţean 686E Ohaba – Sibişel a fost blocat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe ambele sensuri de circulaţie după ce mai mulţi bolovani s-au prăbuşit pe carosabil. Echipajele de intervenţie solicitate de Dispeceratul Consiliului Judeţean Hunedoara au intervenit în zona afectată de căderile de pietre pentru a elibera calea de rulare

După înlăturarea stâncilor, circulaţia a putut fi reluată, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara. Toate problemele legate de traficul rutier îngreunat sau blocat din cauza condiţiilor meteo pe timp de iarnă pot fi anunţate, 24 de ore din 24, la numărul de telefon 0737553971 al dispeceratului care funcţionează la Consiliul Judeţean Hunedoara.

„La acest număr răspunde în permanenţă ofiţerul de serviciu care va centraliza sesizările şi va transmite operatorilor informaţiile necesare pentru a interveni. Participanţii la traficul rutier sunt rugaţi să se asigure înainte de a porni la drum că autovehiculele sunt echipate corespunzător pentru această perioadă a anului”, au precizat reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ