17.9 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Un deputat USR sugerează despre Cascada Bigăr că ar fi fost înfrumusețată în photoshop

PoliticăUn deputat USR sugerează despre Cascada Bigăr că ar fi fost înfrumusețată...

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai sugerează, într-un mesaj pe Facebook, că frumusețea Cascadei Bigăr era dată de „cărți poștale” modificate în „photoshop”. Acesta îndeamnă lumea să vină să viziteze Cascada Duruitoarea, din Neamț, care, spre deosebire de Bigăr, este „durabilă, autentică și minimalistă”.

„Îmi pare rău să văd fotografii de la Bigăr. Vă invit la Neamț, pe Muntele Ceahlău. După cum vedeți, Cascada Duruitoarea nu are cum să se prăbușească. Este durabilă, autentică și minimalistă. Vă așteptăm cu drag și multă răbdare. PS: nu avem cărți poștale cu Cascada Duruitoarea modificată în Photoshop”, scrie deputatul USR PLUS.

Unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din țară, Cascada Bigăr din Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița, s-a prăbușit luni, în jurul orei 18.00, din cauze naturale. Romsilva spune că există speranțe pentru regenerarea cascadei, prin depunerea unor noi straturi de mușchi pietrificat.

Într-unul din topuri realizate de „The World Geography”, cascada Bigăr fost desemnată cea mai frumoasă din lume. Ulterior, jurnaliştii de la Huffington Post au publicat un articol pe baza topului întocmit de „The World Geography”, în care se spunea despre cascadă că este “un loc magic, desprins parcă din basme”.
Sursa: Digi24

Citește și :