Un ”Da” la înălțime, o ofertă de ne/refuzat! FOTO + VIDEO

188

Ziua Îndrăgostiților a fost cu ghinion pentru cuplurile care au ales să survoleze astăzi Timișoara cu un avion de agrement. Nici unul din băieți nu a avut curajul să-și ceară partenera de soție așa cum s-ar fi așteptat organizatorii și ziariștii prezenți pe Aeroportul Utilitar Cioca.

Dacă toate celelalte motive de a zbura cu un avion charter intră în sfera obișnuitului, survolurile speciale pentru o cerere în căsătorie reprezintă momente de dublă emoție. Tocmai acesta este și argumentul pentru care au devenit o modă cererile în căsătorie… în avion! Și nu într-un avion de linie, ci într-unul închiriat special pentru marele eveniment.

De obicei, la înălțime, cererea în căsătorie este una de nerefuzat. Numai anul trecut, compania MaxAir din Timișoara a organizat peste 30 de astfel de cereri în căsătorie la înălțime. Surpriza a fost, că toate s-au încheiat cu un „DA” hotărât.

Anul acesta au fost deja peste 50 de zboruri la cererea cuplurilor îndrăgostite. Astăzi însă, plăcerea zborului pe cerul Timișoarei, ori poate emoția și răul de avion, i-au inhibat pe băieți, deși unele dintre partenere se așteptau la o cerere în căsătorie la înălțime, după ce primiseră o floare la urcare.

Au fost, în total, două surprize ratate. Partenerele mai au de așteptat să le fie cerută oficial mâna. Toți îndrăgostiții s-au declarat însă încântați de ziua frumoasă petrecută la înălțime și spun că sigur vor mai zbura, pentru că senzația este una specială. Nu în fiecare zi ai ocazia să admiri Timișoara în zbor, alături de persoana iubită.

 

foto: Claudia Leahu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ