Un cunoscut fotbalist din vestul țării are probleme mari de sănătate. Ar putea abandona activitatea sportivă

1102

Accidentarea la nas a lui Alexandru Barna la mijlocul primei reprize a partidei de Cupă, de la Afumați, a deschis alte semne de înrijorare privind starea de sănătate a tânărului goal-keeper. Inițial, acesta a făcut un examen de computer tomograf la București, care, pe lângă fisura de piramidă nazală, a evidențiat și o altă problemă la nivelul capului. Medicul din Capitală i-a sugerat utistului să facă și alte investigații, iar asta s-a și întâmplat zilele trecute la Timișoara. După citirea RMN-ului la cap, Horia Pleș, șeful secției de neurochirurgie a Spitalului Județean Timişoara, i-a sugerat lui Barna să întrerupă de îndată efortul, dându-i de înțeles că ar trebui să renunțe defintiv și la viața sportivă.

Totuși, specialistul de pe Bega a dorit să mai ceară și alte păreri înainte de a pune un diagnostic final, iar portarul de 24 de ani al „Bătrânei Doamne” trăiește cu speranța că totul va fi bine. „Respect competențele domnului doctor de la Timișoara, dar o să iau părerea a încă trei-patru doctori înainte să iau această decizie radicală. Fac fotbal de mic copil, iubesc prea mult acest sport, pentru a nu-l mai practica la un nivel profesionist. Am ajuns la un club important precum UTA, nu mă las atât de ușor. Rămân optimist, aș vrea să revin pe gazon cât mai repede posibil”, ne-a mărturisit Barna.

Dacă, totuși, verdictul medicilor e negativ, Alex Barna ar fi al doilea goal-keeper al „Bătrânei Doamne” care ar putea abandona activitatea sportivă din motive de sănătate în acest sezon. Primul a fost Sebastian Mara, care a pus ghetele în cui la doar 19 ani din cauza unor probleme la genunchi.

barna alex uta

sursă: sportarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ