Un copil şi un bărbat au decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite

168

Un copil şi un bărbat au decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite, într-un accident produs pe autostrada A1, în judeţul Arad, pe sensul de circulaţie Timişoara-Arad. Accidentul s-a petrecut pe sensul de mers dinspre Timişoara către Arad, între localităţile Orţişoara şi Şagu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, mai multe echipaje de prim-ajutor au fost trimise la faţa locului, între care cele de descarcerare.

ISU precizează că au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului, una dintre maşini a luat foc. Între cei cinci răniţi, care au fost preluaţi transportați la spirtal se află şi un copil.

Potrivit Radio Timișoara, poliţiştii Biroului de Autostrăzi fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Update: Șoferul vinovat nu are permis de conducere

Polițiștii au făcut primele cercetări după accidentul de pe autostrada A1 și au tras primele concluzii. Potrivit IPJ Arad, șoferul de 29 de ani vinovat de producerea accidentului nu are persmi de conducere.
Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negative în ambele cazuri.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ