27.7 C
Timișoara
vineri 22 septembrie 2023

Un copil de 5 ani a murit într-un accident provocat de cea care i-a dat viață

EvenimentUn copil de 5 ani a murit într-un accident provocat de cea...

Accident grav pe DN 56, la ieșire din comuna doljeană Radovan. Un băiețel de cinci ani a pierit, iar fratele său, de 12 ani, a fost rănit grav în urma unui accident de circulație produs ieri după-amiază. După primele cercetări, polițiștii doljeni au stabilit că mama copiilor, care conducea un autoturism Ford pe DN 56, a intrat într-o depășire fără să se asigure și a provocat o tragedie.

”O femeie de 34 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe DN 56, la ieșire din localitatea Radovan s-a angajat într-o depășire. Nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un barbat de 45 de ani, din Maglavit”, au explicat reprezentanții IPJ Dolj.

În urma impactului, autoturismul Ford condus de femeia de 34 de ani s-a rupt în două. Cei doi copii ai femeii, doi băieți de cinci și 12 ani, au fost răniți grava în urma accidentului. Cel mai mic a decedat la scurt timp, la locul accidentului.

„Copilul a fost declarat decedat. Al doilea copil a fot transportat la Spitalul de Urgență Craiova cu fracturi. La aceeași unitate medicală a fost transportată și femeia, în stare de șoc”, au pecizat pompierii doljeni.

Sursa: GdS

Citește și :