Un consilier local a donat pături Maternității Odobescu și atrage din nou atenție asupra situației din spitalele din Timișoara

59

Consilierul local Roxana Iliescu a donat pături Maternități Odobescu, pentru a asigura un minim confort pacientelor. Spitalul, la fel ca multe alte instituții din Timișoara, se confruntă cu probleme în încălzirea saloanelor din cauza problemelor pe care le are Colterm.

„Mă alătur demersurilor făcute de societatea civilă și am donat în seara aceasta 20 de plăpumi la Maternitatea Odobescu, unde temperatura în saloane nu trece de 18 grade Celsius, la etajul doi, unde sunt mămicile care tocmai au născut!
Știu că este doar o picătură în marea necesarului în situația în care am ajuns din cauza deciziilor proaste luate de administrația Fritz, dar am simțit că nu pot să stau deoparte!
Singura întrebare, poate retorică, este de ce nu îl vedem și pe Fritz turnând o astfel de picătură în oceanul de nevoi creat tocmai de el?!”, a transmis Iliescu.

Vă amintim că regia de termoficare a scăzut temperature agentului termic din cauza facturilor foarte mari către furnizori. La începutul săptămânii, primarul Dominic Fritz cerea din nou sprijin de la Guvern pentru a plăti gazul și cărbunele necesare funcționării Colterm. Executivul a trimis peste 15 milioane de lei, după ce o altă tranșă, de 53 de milioane de lei, a ajuns în Timișoara în noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ