Un colind filmat în centrul Timișoarei face furori pe Internet. VIDEO

39373

Olguța Berbec și soțul său, Remus Novac, au filmat în Timișoara colindul Moș Crăciune.

Colindul este inspirat din poveștile reale, ale copiilor din Al Doilea Război Mondial și a fost imprimat cu corul si orchestra Filarmonicii Banatul din Timișoara.

Regia, scenariul si filmarea îi aparțin regizorului Oleg Butnaru din Chișinău.

Imprimarea a avut loc la studioul Filarmonicii Banatul sub bagheta dirijorului Iosif Todea.

În doar câteva zile de la lansare, videoclipul are pe Youtube zeci de mii de vizualizări.

 

14 COMENTARII

 1. Colindul aparține artistului Petrica Moise, lucrul acesta poate fi verificat! In alta ordine de idei, o buna parte din videoclip este filmată la teatrul din Oravita!

 2. Pentru acuratețea informațiilor, o mare parte a filmărilor sunt realizate în incinta Teatrului vechi din Oravița.
  Consider că ar fi corect din partea autorului articolului să facă modificările necesare asupra informatiilor.

  • Hai măi fetițo! Ce le dăm nboi lecții ziariștilor? Și ce-o mai fi și cu Teatrul ăsta de care tot amintesc unii pe aici, în comentarii? N-a auzit mai nimeni de el, în afară de bănățenii ăștia care cred că ei sunt buricul pământului și că lumea se învârte în jurul lor. Cică ar fi fruntea…

  • Alina Cerbu, Marius:
   A fost facuta rectificarea respectiva.
   Cristina Iancu:
   De ce vorbesti asa despre teatrul din Oravita? Ce ti s-a parut fetid de te-a facut „sa pleci invartindu-te”? Poti privi realitatea asa cum este, fara a include mai stiu eu ce palate europene inmiresmate cu poleieli si parfumuri „cool” sau poti intelege in ce tara traiesti? Oravita e mica, judetul e necajit, tara e vai de mama ei iar tu privesti latura in care nimeni nu se inghesuie sa faca ceva. Inclusiv biletul de intrare (10 lei pentru toate obiectivele subordonate Centrului Cultural) li se pare unora exagerat tinand cont ca primul lucru pe care-l fac turistii coborati din autocare sa intrebe „unde-i toaleta?” de parca ar fi WC public! Nu sunt rautacios asupra necesitatilor fiziologice ale celor ce nu-si pot tine-n frau lipsa Prostamolului insa multi vin in vizita doar pentru a-si face fotografii in primul teatru din Romania si a-si usura basicile apoi expun comentarii mai mult sau mai putin rautacioase despre multumirea sau nemultumirea vizitei la un obiectiv despre care nu au retinut nimic la plecare… Of! Pacat de atitudinile astea si despre modul in care unii inteleg sa aprecieze ce a mai ramas bun la noi… Teatrul nu e subiect tabu si nu-l tine nimeni ascuns, e la vedere… O simpla accesare a motorului Google afiseaza o sumedenie de informatii, relatari, imagini, evenimente, articole, scrise de multi interesati.
   Dar… vorbim despre BanatulAzi…
   Sarbatori linistite!

 3. Interesant !!! Exteriorul in Timisoara, interiorul ……………………la cel mai vechi teatru din tara: Teatrul Mihai Eminescu din Oravita, judetul Caras-Severin. De ce nu apare in titlu si Oravita, draga redactie…… !!!

  • Marius, poate nu știi dar Teatrul din Oravița e un domeniu tabu. Doar directorul Bota are dreptul să scrie ceva despre acest frumos obiectiv. Amănunte precum o toaletă milzerabilă, al cărei miros te face să pleci învârtindu-te sau macheta-panou plină de praf, pe care explică ghidul de la Teatru, o adevărată ”carte de vizită” nu sunt relevante pentru dl. Bota.

 4. Deprimant… Este starea de spirit specifică regiunii: sosești vesel și optimist in „zonă”, dar te intristezi după nici două minute, este ca un blestem…

LĂSAȚI UN MESAJ