Un celebru fotbalist, născut în Banat, își reface viața la 55 de ani! E din nou ,,îndrăgostit și plin de vise!”

1122

Însurați devreme, fotbaliștii din Generația de Aur sunt în etapa în care își schimbă partenerele. Mulți au divorțat în intervalul 40-50 de ani, iar acum o iau de capăt cu viața de familie.

Miodrag Belodedici, cel mai titrat fotbalist din istoria României (singurul cu două Cupe ale Campionilor, cu Steaua București 1986 și cu Steaua Roșie Belgrad 1991) iubește din nou, la 55 de ani.

Liberoul Generației de Aur s-a afișat cu noua iubită marți seară, la ziua lui Dorinel Munteanu, care a împlinit 51 de ani.

Se consideră bătrân pentru a fi, din nou, tătic

”Da, este iubita mea. Sunt îndrăgostit, dar nu mă însor. Este mai bine să fii îndrăgostit decât să fii însurat. Sunt vesel, sunt bine… Iubita mea n-are treabă cu sportul”, ne-a spus Belo.

Tată de fată, Belodedici este hotărât, când vorbește despre posibilitatea de a mai avea urmași. ”Ce copii? Copii faci când ești tânăr, nu la 50 și ceva de ani. Am eu părul negru, iar prietenii se uită la el cu ochelarii, crezând că e vopsit, dar am o vârstă…”.

În 2014, când a împlinit 50 de ani, bărbatul din Socol (Caraș-Severin) și-a deschis sufletul într-un interviu luat de Libertatea la Cheile Grădiștei.

”Sunt divorțat. O să mă însor! E o situație pe care o tot amân. E la fel de 7-8 ani. Deși prietenii îmi spun că însurătoarea înseamnă că voi aveam mai mult păr alb în cap. Totul e perfect în viața mea, numai să mă însor. Atât mai am”, spunea Belodedici, angajat atunci, ca și acum, la FRF.

A divorțat de Sandra, fostă iubită a lui Balint

Fostul fotbalist a răspuns și la o întrebare delicată, referitoare la faptul că Sandra, prima soție, a fost iubita lui Gabi Balint, cel mai bun prieten al său la Steaua. ”Am discutat cu Gabi, nu a fost nicio problemă. El știa despre tot. Nu s-a schimbat nimic între noi, nu avem de ce să ne fi certat sau să ne dușmănim în vreun fel. Cine spune altceva este nedrept. Uite, mai bine că m-ai întrebat, decât să iasă discuții”, a comentat Belodedici.

Sursa: www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ