Un celebru actor a ajuns falit! Trăiește alături de părinții săi, pentru că nu mai are nicio proprietate

252

S-au dus vremurile de poveste! Deşi este considerat o celebritate, la Hollywood Charlie Sheen e falit. Actorul este nevoit să îi drămăluiască banii de la săptămână la săptămână.

Este considerat „ mort ”la Hollywood şi singurele apeluri pe care le primeşte sunt pentru aprobări de reclame”, adaugă o sursă. „El şi-a vândut toate proprietăţile din Beverly Hills şi nu poate plăti pentru întreţinerea copiilor’’.

Sheen are cinci urmaşi – Sam Sheen, 16 ani, Cassandra Jade Estevez, 36, Lola Rose Sheen, 15 ani, Bob Sheen, 11 ani şi Max Sheen, 11 ani.

La un moment dat, când a plecat din faimosul Mulholland Estates, Sheen, în vârstă de 55 de ani, s-a mutat împreună cu părinţii săi. Martin Sheen are 80 de ani, iar Janet Sheen are 76 de ani. “Gândiţ-vă cât este de trist! A ajuns de la statutul de la cel mai bine plătit actor să locuiască cu tatăl şi mama sa. Ar putea fi cel mai bătrân fiu din Malibu care trăieşte cu părinţii săi!” spune o persoană din anturajul vedetei.

„La un moment dat, Charlie s-a mutat în parcul de case mobile Paradise Cove”, spune sursa. În trecut, au locuit în Paradise Cove şi alte vedete de renume, cum ar fi actorii Minnie Driver, Pamela Anderson şi Matthew McConaughey.

„Charlie obişnuia să îşi parcheze rulota de la Doi bărbaţi şi pe strada unde avea şi casa, iar când şi-a vândut conacul a mutat-o în Paradise Cove, dar nu a putut să stea acolo”.

Recent, Sheen s-a mutat într-un apartament modest din Malibu. ” Au dispărut toate, piscina, curtea generosă, teatrul privat. serviciile şi personalul care se ocupa de toate nevoile sale. Este o tristă coborâre din vârfurile faimei”, spune sursa.

Nu este surprinzător faptul că Sheen a trebuit să înceapă să facă economii, deoarece după ce a fost diagnosticat cu HIV în 2015 cheltuielile au crescut simţitor.

Apoi, fosta sa, Denise Richards, a susţinut, în 2019, că actorul îi datorează 450.000 de dolari pentru pensia alimentară a copiilor. „Sheen a risipit peste 24 de milioane de dolari în interesul său, pentru a-şi plăti datoriile personale şi pentru a-şi susţine stilul de viaţă extravagant, iar asta în detrimentul plăţilor de întreţinere pentru copiii săi ”, conform documentelor instanţei.

Actorul nu a reuşit să plătească 450.000 de dolari, dar a deviat active de peste 600.000 de dolari către membrii familiei şi a convertit mii de dolari în numerar pentru propriul său uz personal”.

În documente, Sheen susţinea că nu a putut să găsească o muncă constantă la Hollywood şi că a fost inclus pe lista neagră din multe aspecte. „Toate acestea au dus la o reducere semnificativă a câştigurilor mele”.

Sursa: okmagazine.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ