Update: Candidatul Ninel Peia, dat dispărut, a fost găsit. Află unde

502

Update: Ninel Peia, înscris în cursa pentru alegerile prezidențiale, dat dispărut de polițiștii din Cluj, după ce a plecat de la hotelul la care se cazase și nu a mai dat niciun semn de viață, a fost găsit. Acesta se afla la Mănăstirea Putna, unde plecase ca să se roage, confosrm unor surse.

 

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, a dispărut și este de negăsit. SPP, cel care se ocupă cu paza lui, a sesizat Poliția. Ninel Peia a participat miercuri la Cluj la o întâlnire electorală, iar noaptea a dispărut.

”În această dupa amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza mun. Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. In cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute.”, precizează IPJ Cluj.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ