Un calendar aprobat de Kremlin, conținând imagini cu Vladimir Putin, a fost lansat la Moscova, mesaj pe ultima pagină: „Suntem gata să folosim ARMELE” VIDEO

281

Pentru fiecare lună, a fost aleasă o fotografie ăi un fragment din declarațiile făcute de președintele rus de-a lungul anilor. Liderul de la Kremlin apare în imagini la biserică, alături de patriarh, ținând în brațe un copil sau un pui de pisică. Este îmbrăcat ba în haine de vânătoare, ba în costum de scafandru sau de pilot.

Calendarul se încheie cu o declarație despre viitor, în care Vladimir Putin spune că Rusia e o țară iubitoare de pace, care nu vrea teritoriile sau resursele altor țări, dar că, dacă e amenințată, nu va ezita să-și folosească armele. Calendarul pe 2016, care costă echivalentul a aproximativ un euro, s-a epuizat în doar câteva zile. În calendarul pe 2017 s-au folosit, de altfel, multe din imaginile celui din anul precedent.

„Iată-l! Calendarul pe 2017 cu Putin. 12 luni, 12 portrete ale președintelui: Putin cu o lumânare, Putin cu un copil, cu o pisicuță… Putin singur, cu veterani de război, 365 de zile cu Vladimir Putin. Iată luna decembrie. La final, calendarul anuntă anul 2018, cu acest portret si aceste cuvinte ale președintelui Vladimir Putin: ‘Rusia este o țară iubitoare de pace și independentă. Nu ne trebuie teritoriile altora’, spune el si continuă: ‘Nu ne trebuie resursele naturale ale altora, dar, dacă suntem amenințați, suntem gata să folosim armele ca să ne apăram. La mulți ani!’”, a relatat corespondentul BBC la Moscova.

sursa: www.aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ