Un bulevard central al Timișoarei îmbracă, pe zi ce trece, haine noi! Când anunță primarul Dominic Fritz că acesta va fi redat complet circulației

141


Primarul spune că zona va fi una complet verde, în spiritul vremurilor actuale. Fritz îi asigură pe locuitorii de pe Bogdăneștilor că nu vor mai avea mult de răbdat până când totul va fi funcțional acolo.


„Pe Bogdăneștilor primul tronson de linie de tramvai e montat.
Și aici, la fel ca și pe Cetății, va fi o linie de tramvai înierbată și încadrată de spaţii verzi cu pomi. De altfel, modernizarea celor peste 2 km de linie dublă de tramvai înseamnă și creșterea vitezei cu care circulă tramvaiele și implicit mai puțin timp pierdut în trafic.
În paralel cu lucrările la linia de tramvai, constructorul a început să finalizeaze pe tronsoane, trotuarele, accesele în imobile, carosabilul, pista pentru biciclete și drumurile laterale.
Mai sunt câteva luni grele – mai ales pentru cei care locuiesc sau tranzitează zona și cărora primăria le mulțumește pentru înțelegere – dar până la finalului anului timișorenii vor avea un bulevard verde atât ca opțiuni de mobilitate, cât și ca amenajare.”
explică primarul Dominic Fritz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ