Un bărbat şi-a dat foc în plină stradă şi a murit. Focul, stins de trecători

205

Un bărbat de 51 de ani a murit, luni, la spitalul din Botoşani, după ce şi-a dat foc pe o stradă din oraş, după o ceartă cu iubita. Flăcările care i-au cuprins trupul au fost stinse de câţiva şoferi care trecereau prin zonă.

Poliţiştii din Botoşani au declanşat o anchetă pentru ucidere din culpă după ce un bărbat de 51 de ani din Suceava şi-a dat foc şi a murit, luni, la spitalul din Botoşani.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Botoşani, după ce bărbatul de 51 de ani s-a certat cu concubina şi a ameninţat că îşi dă foc.

Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, nu era la prima ameninţare de acest fel.
Supărat după cearta cu iubita, suceveanul şi-a turnat benzină pe haine şi şi-a dat foc în plină stradă.
Flăcările care i-au cuprins trupul au fost stinse de câţiva şoferi care trecereau prin zonă şi care au intervenit pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital însă a suferit arsuri grave, pe mai bine de 70% din suprafaţa corporală, şi a murit la puţin timp după ce a ajuns la spital.

„Este vorba de un bărbat de 51 de ani din Suceava care a decedat după ce şi-a turnat pe haine o substanţă inflamabilă şi s-a autoincendiat. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi se aşteaptă rezultatele necropsiei, însă nu există suspiciuni cu privire la deces”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.