Un bărbat s-a prăbuşit într-o groapă de 3 metri căscată pe un bulevard din Craiova

30

Omul a ajuns la Spitalul de Urgenţă după ce a fost salvat de pompieri. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă locul unde a căzut craioveanul era sau nu semnalizat.

Incidentul a avut loc în seara zilei de duminică, 27 octombrie, pe Bulevardul Olteniei, o zonă extrem de circulată din Craiova, chiar în apropierea staţiei de salvare. Un trecător a văzut când bărbatul s-a prăbuşit în gol în groapa adâncă de 3 metri şi a sunat la 112.

„În apropierea staţiei de salvare s-a intervenit pentru scoaterea unei persoane sex masculin căzută într-o groapă. La faţa locului s-au deplasat forţe de intervenţie din cadrul Secţiei Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim-ajutor. Ajunşi la faţa locului, s-a constatat că este vorba de o persoană căzută într-o groapă adâncă de aproximativ 3 metri. Imediat a intrat un salvator cu o scară şi un dispozitiv de a asigura persoana respectivă. După scoaterea persoanei în siguranţă, aceasta a fost predată echipajului medical care i-a acordat primul ajutor medical. Bărbatul a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii”, au declarat reprezentanţii ISU Dolj.

Victima are 64 de ani şi este din Craiova. Omul a povestit că se întunecase şi nu a observat groapa. Medicii au constatat că bărbatul nu a suferit leziuni severe.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ