Un bărbat din vestul țării care a furat 100.000 de euro dintr-un apartament, reținut după ce a încercat să mituiască un polițist

28

Un bărbat cercetat într-un dosar privind furtul a 100.000 de euro dintr-o locuinţă din Arad a fost arestat preventiv pentru dare de mită după ce i-a oferit 12.000 de euro unui poliţist care l-a oprit în trafic pentru a nu face verificări în cazul său, transmite News.ro

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie -Serviciul teritorial Alba Iulia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând din 9 mai, a unui bărbat, pentru dare de mită.

Potrivit DNA, bărbatul, care este cercetat într-un dosar penal legat de furtul a 100.000 euro dintr-o locuinţă din municipiul Arad, a fost oprit în trafic, duminică, de către un agent de poliţie în cadrul Biroului Poliţiei Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva.

„În acest context, inculpatul i-ar fi oferit agentului de poliţie suma de 12.000 euro pentru a-l lăsa să plece şi pentru a nu efectua nicio verificare cu privire la depistarea acestuia”, arată sursa citată.

Inculpatului i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

LĂSAȚI UN MESAJ