Un bărbat din Caraş-Severin a intrat cu maşina în uşile Spitalului Craiova. Ce s-a întâmplat

239

Gest necontrolat făcut de un bărbat de 39 de ani din judeţul Caraş-Severin. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a intrat cu maşina în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean din Craiova.

În urma impactului atât el, cât şi alte două persoane aflate în clădire s-au ales cu răni uşoare.

Din cauza incidentului, toate cazurile de urgenţă au fost redirecţionate sâmbătă seara către un alt spital din oraş.

Ameţit de aburii alcoolului, bărbatul în vârstă de 39 de ani din Moldova Noua a ajuns în fata Unităţii de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova însoţit de un tânăr de 17 ani, care avea o problemă la deget, dar şi de o femeie. A ridicat capota maşinii, apoi a intrat cu putere prin uşile de sticlă ale clădirii.

“M-am speriat. Am auzit o bubuitură Dacă nu se oprea în stâlpul ăsta, ne lua pe toţi. M-am îndepărtat, practic m-a prins în colţul ăla”, a spus o asistentă.

Zeci de pacienţi care aşteptau să fie consultaţi au tras o sperietură soră cu moartea. Mai mult, în urma impactului două persoane au fost rănite uşor.

Rănit a fost şi bărbatul care a provocat accidentul. Acesta le-a povestit medicilor ca a băut un litru şi jumătate de bere înainte să se urce la volan. În plus, acesta le-a spus poliţiştilor că ar fi încurcat pedalele maşinii.

sursa: stirileprotv

LĂSAȚI UN MESAJ