Un bărbat cu cagulă a intrat într-o casă, a ucis un bărbat de 41 de ani și apoi i-a abuzat fiica. Poliția încă îl caută

102
Un bărbat cu cagulă a intrat în casa unei familii din localitatea Corbu (județul Constanța), a înjunghiat un bărbat și i-a violat fiica de 20 de ani, scrie Ziua de Constanța. Informația fost confirmată de Parchetul Constanța. Agresorul a fugit şi este căutat de forțele de ordine.

La scurt timp după incident, bărbatul de 41 de ani a decedat. Poliția face cercetări în această cauză.

Fratele celui decedat a declarat că „m-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau.”

”Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și…”, a spus fratele celui înjunghiat.

Apelul la 112 a fost făcut de sora cea mică, aceasta anunțând că sora ei a fost violată și că tatăl ei a fost înjunghiat, transmite Antena 3. Potrivit sursei citate, bărbat care a intrat peste familie, în casă, purtând cagulă și mănuși. Acesta a cerut, inițial, bani, însă ulterior a ajuns să o violeze pe tânăra de 20 de ani și să îl ucidă pe tatăl acesteia, care încerca disperat să își salveze fiica.

În tot acest timp, bărbatul ar fi închis-o pe soția victimei în baie, nu înainte însă de a o lovi și pe ea. După atac, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut.

Polițiștii se află, în acest moment, la fața locului, de unde încearcă să adune amprente și probe pentru a-l putea identifica pe atacator.

LĂSAȚI UN MESAJ