Un bărbat a sărit în Bega pentru a scăpa de polițiști

68

Polițiștii din Timișoara au încercat să oprească, sâmbătă seara, o mașină care circula pe Calea Șagului, însă șoferul nu s-a conformat, accelerând și continuându-și deplasarea.

După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii până pe strada Constantin Silvesteri din oraș. Ajunsă în capătul străzii, mașina a părăsit carosabilul,oprindu-se pe spațiul verde de lângă râul Bega. Șoferul și pasagerul au ieșit din autoturism și au sărit în râu, înotând până pe celălalt mal, unde erau așteptați de polițiști. Aceștia i-au imobilizat și au solicitat o ambulanță care să le acorde îngrijiri medicale.

Oamenii legii au aflat că în urma verificărilor că tânărul care conducea mașina are 20 de ani și nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

În cazul său, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, continuând cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ