Un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni de o șoferiță în vârstă de 22 de ani

320

Dimineața zilei de azi nu a fost una norocoasă pentru un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Arad.
Acesta și-a început dimineața cu o plimbare pe jos fără să aibă vreo îngrijorare cum că urmează să fie lovit de o mașină, ceea ce, din păcate, s-a și întâmplat în jurul irei 09:50. Aflat tocmai pe trecerea de pietoni, o mașină la volanul căreia se afla o tânăra de 22 de ani, din Zimand Cuz și care circula pe direcția străzii Petru Rareș înspre Calea Zimandului, l-a lovit.
Cel mai probabil, tânăra a avut un moment de neatenție, aceasta neobservând bărbatul care s-a angajat în traversarea străzii.
Din fericire pentru bărbat, impactul nu a fost puternic și nu a fost nevoie să fie transportat la spital pentru investigații. În schimb tânăra de 22 de ani, este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: glsa.ro

1 COMENTARIU

  1. Când pietonii nu vor mai avea prioritate la trecerile de pietoni și vor traversa doar când nu vin autovehicule atunci va scădea nr. Accidentelor .In ultimul timp Char dacă ești la 2 m de trecere cu un auto pietonii trec doar e dreptul lor.Pai spațiul de frânare este de 7-9 metri la viteza de 30 km/ h cum spune legea. Deci dacă pietonii ar respecta marcajele trecerilor de pietoni de. Ex cele vopsite cu roșu sau linia de delimitare de la 10 metri ar fi Ok aceste marcaje au rolul deprotectie dar Poliţia rutieră nu desfășoară acțiuni de Prevenție in rândul pietonilor.Pai ca-n un autovehicul a intrat in zona marcată pietonii nu mai au dreptul sa treacă . Educație rutieră 0…,,

LĂSAȚI UN MESAJ