Un bărbat a fost înjunghiat, iar agresorul a făcut live pe Facebook imediat după atac

156

Poliţiştii ieşeni fac cercetări după ce au primit o sesizare despre faptul că un tânăr de 21 de ani a înjunghiat un alt tânăr, de 25 de ani. Victima a fost transportată la spital cu mai multe plăgi înjunghiate, iar agresorul a făcut live pe Facebook în care a povestit ce a făcut, la scurt timp după.

Incidentul a avut loc în cartierul ieşean Nicolina, vineri seară.

„În jurul orei 20.50 am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost agresat în zona Nicolina şi ar fi fost înjunghiat în zona abdominală şi zona unui braţ.”, a declarat Ioana Bîlea,
purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Victima a fost transportată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi la Spitalul Sfântul Spiridon cu mai multe plăgi înjunghiate.

Poliţiştii l-au identificat pe atacator la scurt timp. De altfel, agresorul a făcut un live pe Facebook imediat după atac. Postarea s-a încheiat ce poliţiştii au ajuns lângă atacator.
„Sunt încă viu. Dar l-am tăiat pe ăla.
Destul de rău. A venit fraierul, l-am aşteptat unde a zis jumătate de oră. Şi mi-a dat neveu. M-am julit puţin la cot. Încă stau cu brişca în mână. Mi-a dat neveu. M-am ridicat de jos. I-am dat şi eu, de acum cred că e la spital. Mă ia politia. Moare ăla. Aia e. Un fraier mai puţin. (…) Uite şi garda. Da, e garda. Cred că au venit pentru mine. Trebuie să arunc şi brişca. Am aruncat-o. „, spune agresorul în live-ul de pe Facebook.

De altfel, tânărul de 21 de ani a publicat pe contul său mai multe video-uri în care i se adresa victimei sale, amenitând-o. Într-un videoclip, agresorul a filmat chiar briceagul cu care şi-a înjunghiat victima.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ