Un bărbat a făcut sex cu o fată de 11 ani, după ce ar fi avut acordul părinților ei beți

195

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din județul Argeș este cercetat pentru act sexual cu o minoră după ce ar fi întreținut relații sexuale cu o fată de 11 ani pe care, spune el, ar fi cerut-o de nevastă de la părinți, transmite corespondentul MEDIAFAX. Bărbatul s-a apărat în fața anchetatorilor spunând că a cerut fata de soție, iar părinții, care în acel moment erau băuți, și-ar fi dat acordul. Dacă așa au stat lucrurile, înseamnă că părinții erau atât de beți, încât nu și-au mai amintit nimic, pentru că însăși mama fetei a sunat la 112 și a reclamat că minora a dispărut de acasă. Judecătorii au decis că bărbatul, reținut pentru act sexual cu un minor, poate fi cercetat în libertate, sub control judiciar

Potrivit IPJ Argeș, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au reţinut un bărbat de 32 de ani, din comuna Sălătrucu, bănuit de act sexual cu un minor. „Din verificări s-a stabilit că, în seara zilei de 11 octombrie, bărbatul ar fi întreţinut un act sexual cu o minoră de 11 ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar”, au anunțat reprezentanții Poliției Argeș.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că mama copilei este cea care a sunat la 112 și a reclamat că fata a dispărut de acasă.

În mai puțin de o oră de la sesizare, polițiștii au găsit-o pe fată acasă la bărbatul de 32 de ani. Copila a fost dusă la Serviciul de medicină legală, unde s-a stabilit că a întreținut raporturi sexuale.

Potrivit surselor citate, bărbatul s-a apărat în fața anchetatorilor spunând că a cerut fata de soție, iar părinții, care în acel moment erau băuți, și-ar fi dat acordul.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ