Un băiețel de 14 ani, extrem de inteligent, s-a sinucis după ce a fost certat că stă prea mult pe tabletă

38

Un băiețel de 14 ani din Deleni, județul Vaslui, s-a sinucis, joi dimineață, în zi de mare sărbătoare, după ce ar fi avut o discuție aprinsă cu tatăl lui. De altfel, tatăl a fost cel care l-a găsit spânzurat de un cireș aflat în spatele casei, de Înălțarea Domnului.

Cu mama bolnavă psihic și cu un tată alcoolic, Andrei era certat aproape zilnic pentru că stă prea mult pe internet. De altfel, sora lui mai mare a povestit că băiatul avea des conflicte cu tatăl lui pentru că petrecea foarte mult timp pe tabletă și nu mai putea să se trezească dimineața să ajungă la timp la ore.

Băiatul nu era doar foarte bun la învățătură, ci și foarte muncitor, după cum relatează bunicul său.
“Era priceput la toate. Singur și-a făcut un aparat de sudură, o semănătoare de mână, apoi a reparat o drujbă din piese rele, găsite prin sat. Îi plăcea să inventeze, să facă lucruri pe care nu le avea. Ultima lui ambiție a fost o bicicletă cu motor. Lucra la invențiile lui toată noaptea, până spre dimineața, de asta se și trezea mai greu. Era pasionat și de tehnologia asta a calculatoarelor, avea o tabletă pe care urmărea ce invenții au mai apărut. A fost un copil foarte deștept, la fel ca și frații lui mai mari, care au fost premianți la Liceul “Mihail Kogălniceanu”. La toți le-a plăcut școala. Din păcate, Andrei a ales să plece mult prea devreme de lângă noi”, a spus bunicul lui.

Deocamdată, în acest caz a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vaslui, sub coordonarea unui procuror.

sursa – observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ