Un băiat de 10 ani a sunat la 112 în pauza de la şcoală: „Mă omoară!”

346

Un băiat de 10 ani din Baia Mare a sunat la 112 în pauza de la şcoală. „Mă omoară!”, spunea copilul la telefon. Învăţătoarea a fost amendată, după ce poliţiştii au reuşit să ajungă la băiat.

Miercuri, un băiat a alertat poliţia, prin numărul unic apeluri de urgenţă 112, că a fost sechestrat pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. Apelantul striga după ajutor, precizând că cineva îl omoară, apoi a închis telefonul. Imediat poliţiştii din municipiu au format echipe de căutare şi au demarat de urgenţă activităţile specifice pentru găsirea şi salvarea băiatului.

După mai multe încercări de apelare a numărului de telefon de pe care s-a efectuat apelul la 112, nereuşite datorită faptului că telefonul părea închis, la un moment dat telefonul a sunat, însă persoana care a răspuns nu a rostit nici un cuvânt. Întrucât se auzea gălăgie, poliţiştii au concluzionat că este posibil ca apelantul să se afle în incinta unei unităţi de învăţământ sau într-un local public.

În mai puţin de două ore, poliţiştii l-au găsit pe băiat. Acesta se afla în siguranţă, la unitatea şcolară unde studiază, poliţiştii stabilind că fapta relatată prin apelul de urgenţă nu există. Totodată, s-a stabilit că după ce a efectuat apelul în timpul pauzei, elevul şi-a setat telefonul pe mod avion şi nu a mai putut fi contactat.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.