Un autocar plin cu copii s-a răsturnat! 4 morţi şi 22 de răniţi FOTO

840

Un cumplit accident s-a produs pe drumul dintre Braşov şi Făgăraş. Un autocar ce transporta 28 de copii s-a răsturnat, iar 4 persoane şi-au pierdut viaţa, un copil şi 3 adulţi. 22 de copii sunt răniţi, dintre care 16 în stare gravă.

Conform primelor cercetări efectuate, autovehiculul s-a răsturnat pe partea carosabilă, într-o curbă periculoasă, după ce a lovit parapetul de beton care separă sensurile de circulaţie. Accidentul s-a petrecut în dreptul localității Perșani

La fața locului, s-a intervenit cu cinci autospeciale SMURD, două autospeciale de transport victime multiple (ATPVM), trei de descarcerare, o mașină de stingere a incendiilor și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (peste 50 de lucrători ai ISU și ai Ambulanței).

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost efectuat la ora 12.36, iar la ora 12.40 a fost activat Planul Roșu de intervenție. La fața locului a fost constituit un punct medical avansat.

Autocarul răsturnat transporta 28 de copii și 3 adulți. Autocarul transporta Ansamblul Folcloric Hora de la Palatul Copiilor din Iaşi la un concurs.

sursa foto

LĂSAȚI UN MESAJ