Un atacant african vine pe Dan Păltinișanu!

401

ACS Poli și-a găsit atacantul cu care va aborda returul Ligii I. Alb-violeții vor semna cu togolezul Camaldine Abraw, un vârf cu cețătenie franceză și 9 selecții internaționale.

În așteptarea unei clarificări a situației legate de finanțarea ilegală a clubului, ACS Poli Timișoara își continuă activitatea. Ziua de joi a adus două evenimente pe agenda clubului timișorean. Prima și cea mai importantă este legată de achiziția unui jucător de atac. Un vârf ce a lipsit atât de mult echipei în partea a doua a turului în condițiile absenței lui Drăghici.

Alesul este un african, Camaldine Abraw – atacant de 27 de ani cu origini togoleze și pașaport francez. Format în Hexagon, el a evoluat la nivel de seniori cu precădere în Africa pentru cluburile sud-africane Free State Stars și Kaizer Chiefs. Jucătorul cu 9 selecții în prima reprezentativă a statului Togo este așteptat în această noapte la Timișoara, urmând să intre de vineri în programul echipei.

Abraw vine ca soluție de urgență cerută de antrenorul Ionuț Popa în condițiile în care Drăghici a fost accidentat iar brazilianul Bianconi și-a arătat limitele.

A doua informație nu este la fel de plăcută. Poli și-a anulat amicalul programat joi după-amiază din Ungaria. Motivul este unul tragi-comic: defectarea autocarului cu care echipa trebuia să efectueze deplasarea în țara vecină! Balmazujvaros era adversarul pe care Poli trebuia să îl întâlnească într-un joc de verificare. În aceste condiții alb-violeții și-au găsit repede o soluție de avarie, urmând să joace sâmbătă la Sânnicolau Mare în compania Unirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ