Un artist din vestul țării a cântat fără probleme pe stradă, în marile orașe din Europa. A fost amendat însă în orașul natal pentru… „tulburarea liniștii publice”!

507

INCREDIBIL! Un artist arădean a fost amendat pentru că a cântat pe stradă, la Arad, în fața Catedralei Catolice. Este vorba de Dan Ursu Olar, care a cântat pe stradă prin toată Europa, unde evident nu a încasat amenzi pentru acest gest necugetat scrie ghidularadean.ro.

Arădeanul Dan Ursu Olar s-a gândit că n-ar fi rău să aducă ceva din atmosfera capitalelor europene şi acasă, în orașul natal. Un agent vigilent și mult prea zelos al Poliţiei Locale, i-a ars însă o amendă de 500 de lei pentru cităm din procesul verbal: „tulburare a liniștii publice” şi lipsa unei autorizaţii. Asta fără a fi invitat mai întâi să părărsescă locul pentru că unde-i lege nu-i tocmeală.

Probabil că artistului arădean i-a pierit orice imbold de a se mai manifesta acasă. Mai bine la Viena, Amsterdam, Roma sau Budapesta, unde ai voie să cânți fără nicioproblemă.

Sursa text + foto: ghidularadean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ