Un arădean a murit după ce a fost sfâşiat de câinii unui vecin

244

Un arădean a murit în chinuri groaznice după ce a fost atacat de câinii unui vecin. Tragedia s-a petrecut în satul Rusești, din comuna Bulzeștii de Sus din judeţul Hunedoara. Se pare că bărbatul a intrat în curtea unei case din localitate. Câinii l-au atacat, iar pensionarul a decedat. Primarul comunei este șocat de ceea ce s-a întâmplat.

„După câte am înțeles eu, s-ar fi dus acolo în curtea altui om. Nu erau câini vagabonzi, erau câinii de talie mai mare. Omul nu stătea aici la noi în comuna, ci în județul Arad, avea o soră la care mai venea aici. Am înțeles de la domnii polițiști care au fost acolo la fața locului că cizmele bărbatului erau acolo în foișorul casei respective. Are pus tablă pe poartă pe care scrie «câine rău», are împrejmuit… Nu e bine ce s-a întâmplat… Proprietarul casei e un om care stă în Timișoara, aici are pe cineva care are grijă de casă”, a declarat primarul Mirel Suba, pentru Ziar de Hunedoara.

Victima nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, medicii legiști constatând că o hemoragie puternică a dus la moartea sa.

„Politraumatism cu hemoragie, din mușcături de animale, mai exact câini. Artera brahială dreaptă a fost secționată și a produs o hemoragie externă masivă, care a dus la moartea victimei”, a declarat medicul legist Dan Mărculescu, șeful Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara.

Polițiștii trebuie să stabilescă acum cum s-a produs tragedia.

„Polițiștii fac cercetări cu privire la circumstanțele în urma cărora a survenit decesul bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu pentru Ziar de Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ