Un adolescent s-a electrocutat după ce a urcat pe un tren pentru a-și face selfie

31

Un adolescent s-a electrocutat după ce a urcat pe un tren pentru a-și face selfie. Potrivit ISU Neamț, incidentul s-a produs în orașul Roman, iar victima care a fost găsită căzută lângă vagon a fost transportată la spital cu arsuri pe o suprafață mare a corpului.

Spelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut sâmbătă, la ora 20:15. Pompierii au fost anunțați că o persoană s-a urcat pe un vagon de marfă din gara Roman și a fost electrocutată.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

Salvatorii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă și s-a electrocutat. Baiatul care încercase să se fotografieze era căzut lângă vagon și avea arsuri pe o suprafață mare a corpului.

Paramedicii au acordat primul ajutor victimei, după care au predat-o unui echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță. Adolescentul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Roman.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ