Un adolescent din vestul țării, urmărit internațional pentru trafic de minori

203

Un adolescent de 17 ani din localitatea bihoreană Gepiş, urmărit internaţional, a fost ridicat de poliţiştii din Bihor, după ce autorităţile din Marea Britanie au emis pe numele său mandat european de arestare.

Alexandru Covaci a fost depistat, marţi, de poliţiştii Secţiei nr. 9 de Poliţie Rurală Cefa, conform Bihoreanul.

„Autorităţile din Marea Britanie au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de minori şi a unor infracţiuni contra libertăţii persoanei şi integrităţii sexuale a minorilor, toate pe teritoriul Marii Britanii”, potrivit comunicatului emis joi de Poliţia Bihor.

Tânărul a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea. La finalul audierilor, Covaci a fost reţinut pentru 24 de ore.

„Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar joi, 5 decembrie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, pentru emiterea unui mandat de arestare provizorie, în vederea predării către autorităţile din Marea Britanie”, mai aflăm din comunicat.

Sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ