Un adolescent de la un centru de plasament din vestul țării, căutat de autorităţi

156

Un adolescent în vârstă de 16 ani de la Centrul de plasament din Orăştie este căutat de autorităţi, fiind dat în urmărire naţională, după ce sâmbătă seară a plecat de bună voie din instituţia de protecţie a copilului şi nu a mai revenit, a informat, luni, IPJ Hunedoara.

Personalul Centrului de plasament Orăştie a anunţat Poliţia despre plecarea minorului Sebastian Alexandru Moldovan, fiind efectuate deja verificări în municipiul Orăştie şi pe raza localităţilor învecinate.

„În urma sesizării, au fost alertate patrulele de poliţie, care au efectuat verificări pe raza municipiului Orăştie şi a localităţilor limitrofe, în zona benzinăriilor şi a staţiilor mijloacelor de transport în comun, cercetările fiind extinse pe raza altor localităţi, unde sunt informaţii că ar putea fi minorul”, a declarat, pentru agerpres.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

La data plecării din centru, tânărul era îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, tricou de culoare albă şi adidaşi de culoare albastră.

LĂSAȚI UN MESAJ