17.9 C
Timișoara
duminică 16 iunie 2024

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare în acest campionat

Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

Gloria vine la Tomnatic după o victorie cu 4-1 în fața lui ACS Târgu Mureș, după ce a fost condusă cu 1-0, în campionat, însă și după eliminarea din Cupa României, în faza semifinalelor. Ardelencele au pierdut-o pentru întâlnirea cu echipa noastră pe Oana Negrea, una dintre cele mai bune marcatoare ale echipei, fotbalistă care s-a accidentat la umăr în ultima partidă din Superligă.
Banat Girls a luat cele trei puncte în duelul cu Alexandria și și-a asigurat locul 2 în play-out.

„Am avut un rezultat bun în ultimul meci ci Alexandria. Înțeleg că Bistrița are jucătoare bune, dar noi vom intra în continuare în meci cu tot ce avem mai bun. Cred că acest lucru este posibil pentru că noi, ca jucătoare, suntem unite”, spune înaintea meciului Suzuho Yamasaki.

Rebecca Melack a reușit la Alexandria al treilea gol al său în această stagiune și speră la o nouă reușită și în meciul cu liderul din play-out.
„În ultimul meci cu Alexandria a fost foarte greu pentru că ne-am regăsit cu greu la început, dar cu indicațiile și insistențele antrenorului am reușit să ne îmbunătățim jocul și să creștem intensitatea pentru a câștiga acest meci. Aveam nevoie de aceste trei puncte. În meciul cu Gloria cred că trebuie să ne autodepășim și să dăm tot ce avem mai bun din noi, pentru că este un meci care va avea multă intensitate, vom da totul pe teren”, spune Rebecca Melack.

Înaintea partidei cu Gloria, căpitanul echipei noastre, Melisa Șodinca a ajuns pe locul 5 în topul marcatoarelor din Superligă, cu 11 reușite, tot atâtea câte are și Laura Rus, de la Farul Constanța.

Întâlnirea dintre Banat Girls Comloșu Mare și Gloria Bistrița este programată duminică, de la ora 11, pe stadionul Petre Feneși, din Tomnatic, și va fi condusă de Eniko Kopriva, din Carei, ajutată la cele două tușe de George Urs și Cristian Pop Guzman, ambii din Oradea.

Alte subiecte :

FOTO – VIDEO | Mircea Geoană la Timișoara: „Nu mă interesează să candidez pentru PSD la președinție. Va fi anul independenților”

La Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara s-a desfășurat sâmbătă după amiază dezbaterea „Antreprenoriatul românesc: cum stimulăm competitivitatea...

„Stă în puterea noastră să descurajăm ura”, campania socială împotriva discriminării, căreia i s-a alăturat un cunoscut și îndrăgit sociolog

Inspectoratul General al Poliției Române a desfășură o campanie de prevenire, dar și de conștientizare cu privire la mesajele rasiste la adresa minorităților, dar...

Citește și :